Ga naar de inhoud

Billiau Security: BE 0884 012 567

Mellestraat 56 8501 Heule

JABLOTRON 80

U kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring met dit alarmsysteem! En op comfortabele wijze bedient u uw huishouden!

De JA-80 is een gelouterd draadloos systeem, dat geschikt is voor de beveiliging van objecten zoals woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico’s.

Van alles, wat er in uw huis of uw bedrijf gebeurt, heeft u altijd overzicht via uw mobiele telefoon of het Internet. De installatie ervan is tevens efficiënt – voor zowel het object als uw portemonnee.

Besparende installatie

De combinatie van een draadloze en bedrade uitvoering van het alarm JABLOTRON 80 maakt een efficiënte installatie mogelijk voor uw object en is daardoor goed voor uw portemonnee. Profiteer van de unieke draadloze technologie van Jablotron!

Multifunctioneel gebruik

De JABLOTRON 80 beschermt u niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast of gaslekkage. Het kan de verwarming bedienen of de garagedeur openen. Maak volledig gebruik van deze top-technologie!

Dankzij de gratis bediening vanaf uw computer via het internet heeft u overal toegang tot de JABLOTRON 80 via uw computer, tablet of smartphone. U bedient onbeperkt het alarm en bekijkt de gebeurtenissen.