Ga naar de inhoud

Billiau Security: BE 0884 012 567

Mellestraat 56 8501 Heule

We hebben voor u met grote zorg een complete lijn van videobewakingssystemen geselectioneerd.

Deze videobewakingssystemen zijn aangepast voor particulieren en bedrijven.

Met mijnbeveiliging.be is het gemakkelijk een videobewakingssysteem samen te stellen om uw huis of bedrijf te beschermen. We hebben alle systeemtypes van videobewaking: digitale, draadloze bewakingscameras, waarbij het niet nodig is om gaten te boren of draden door te trekken voor de bekabelde systemen en is het mogelijk om alles te volgen op uw iPhone.

                                                                                     

In het recente verleden, waren bewakingscameras alleen beschikbaar voor banken, luchthavens, militaire installaties en winkels. Ze zijn nu beschikbaar voor een redelijke prijs, wat u toestaat om uw woning zowel binnen als buiten te beveiligen, zoals nooit te voren.

Als u een klein appartement wilt beveiligen, is het mogelijk, dat één enkele camera voldoende is. Dit geeft u de mogelijkheid om de kosten te verlagen op uw videobewakingssyteem. Maar als u een extra dekking nodig heeft, geen zorgen. mijnbeveiliging.be is er om u te helpen.

Onze catalogus met videobewakingsproducten stelt u een unieke keuze voor van bewakingscameras (koepels, IP, draadloos ), digitale videorecorders (DVR, NVR), complete videobewakingssystemen, videobewakingsmonitoren en accessoires.

Een complete videobewakingsset zal samengesteld worden met een serie van bewakingscameras (draadloos of niet) verbonden aan een recorder DVR/NVR, die de beelden opslaat en deze beelden op een monitor toont. Bovendien kunnen de meeste recorders DVR/NVR aangesloten worden op een netwerk, dat de camerabeelden verstuurt naar een externe computer of een smartphone. Bovendien, kunt u met deze smartphones (iPhone, BlackBerry ) uw videobewakingssysteem controleren op afstand 24/24 en 7/7.

Onthoudt, dat de aanwezigheid van bewakingscameras er toe kan leiden, dat inbrekers worden afgeweerd en vandalisme wordt vermeden. Bovendien heeft u bewijzen in handen, als er een delict gepleegd is. Vaak, als uw cameras goed zijn geplaatst, kunt u niet alleen beelden van de indringer ontvangen, maar ook zijn daden en acties. Laat inbrekers geen voordeel hebben ten opzichte van u!

Bestel uw videobewakingssysteem vandaag!

 Lees meer over onze oplossing