NetworX


Jarenlang NetworX heeft verstrekt toonaangevende security oplossingen voor woningen van alle soorten en maten. NetworX bedieningspaneel is in het centrum van een schaalbaar systeem dat gemakkelijk kan worden uitgebreid als zekerheid eisen veranderen.

Verbeterde functies en controle

Het NetworX IP Communicatie Module raakvlakken met de nieuwe app Ultrasync ™ te bieden huiseigenaren met extra afstandsbediening management, verbeterde functies op lifestyle en Toegenomen besparingen.
Life Safety Products


Interlogix biedt betrouwbare oplossingen voor de grootste bedreigingen voor de veiligheid van woningen en bedrijven. Het aanbieden van een volledige lijn van draadloze koolmonoxide en warmte detectoren, Interlogix houdt gebouwen en mensen veilig en helpt bedrijven te voldoen staat veiligheid mandaten.


Uitbreidende NetworX Keypad Solutions


Next-generation NetworX keypads voorzien van een gestroomlijnde look en Ultra High Speed (UHS) technologie waardoor het de slimme, eenvoudige keuze voor nieuwe en bestaande installaties.

Gebruiksvriendelijke bediening


Eenvoudig te installeren en te gebruiken, NetworX toetsenborden voorzien van duidelijke displays voor in een oogopslag de status van het systeem. Speciale toetsen voor noodgevallen contact opnemen met brandweer, politie of EMS één druk op de knop.


Gezoneerd voor meer veiligheid


NetworX kan een huis worden verdeeld in zones van bescherming, elk onder specifieke sensoren en detectoren. Als een alarm wordt geactiveerd, toont het systeem het type alarm geactiveerd en welk gebied wordt aangetast.

Uitgebreide bescherming


Interlogix biedt een bedrade en draadloze componenten, inclusief deur en raam sensoren, bewegingsmelders en glasbreuk sensoren, ontworpen om te werken met de NetworX-systeem voor verbeterde beveiliging en controle.