Ga naar de inhoud

Billiau Security: BE 0884 012 567

Mellestraat 56 8501 Heule

Erkende brandbeveiliging nodig? U zoekt een betrouwbare partij met kennis van zaken voor uw brandbeveiliging en bedrijfshulpverlening. Iemand die u op een duidelijke en eerlijke manier kan helpen met de juiste materialen, specifieke instructies of een passende opleiding. Iemand waarbij u 1 aanspreekpunt heeft voor alle onderdelen en waarin u het vertrouwen kunt hebben dat uw opdracht in de juiste handen is.

Biliau Security. is een modern brandbeveiligings- en bedrijfshulpverleningsbedrijf met als doelstelling bedrijven te ondersteunen in een planmatige voorbereiding op calamiteiten.

Met een eigen servicedienst, fulltime professionele adviseurs en instructeurs worden alle opdrachten door eigen mensen uitgevoerd. Middelen, procedures en opleiding worden daardoor door ons optimaal op elkaar afgestemd. Hierdoor is het geheel meer dan de som der delen.

U zoekt een organisatie die u in duidelijke taal assisteert in uw brandbeveiliging. Een partij die u helpt dat te doen wat verstandig en noodzakelijk is en u werk uit handen neemt. Een organisatie met verstand van zaken, zodat u zich met een gerust hart kan concentreren op uw andere werkzaamheden. Iemand die u kan adviseren en daarnaast ook dit werk vakbekwaam voor u kan uitvoeren met kwalitatief hoogwaardige merkproducten.

De Biliau Security servicedienst is REOB gecertificeerd en gebruikt originele onderdelen van alle merken zodat u geen onnodig risico loopt of met onverwachte en overbodige afkeuringen geconfronteerd wordt.

Er is ook bij u in de buurt altijd een Biliau Security servicemonteur aan het werk bijvoorbeeld voor het onderhouden en plaatsen van brandblussers en brandslanghaspels, onderhoud van de noodverlichting, het aanvullen van verbandkoffers of het plaatsen van brandmeldinstallaties. Zo is mijnbeveiliging.be ook actief op de scheepvaart en is hier voor gecertificeerd.

Moderne producten

Biliau Security. onderzoekt continu welke nieuwe producten en diensten kunnen worden geboden. Wij zorgen er daarom voor dat u voortdurend de beste middelen en apparatuur ter beschikking heeft. Ons totale pakket is breed en gevarieerd. Van brandblusmiddelen tot producten voor BHV. Onder meer leveren wij ook de modernste AED-apparatuur. Zodat snel levensreddend gehandeld kan worden onder alle omstandigheden.

Biliau Security: uw betrouwbare partner in veiligheid!

Wilt U meer hierover weten, Biliau Security staat U graag te woord.

 Lees meer over onze oplossing